Welcome to ZeroHP Community

Inregistreaza-te acum pentru a avea acces la toate beneficiile oferite de comunitatea noastra. In urma inregistrarii si autentificarii, vei avea posibilitatea sa-ti personalizezi profilul, sa primesti puncte de reputatie ca recompensa in urma postarilor tale pe forum.  Iar cei care raporteaza  catre Staff  pm-urile  cu reclama de orice natura vor primi o recompensa.Acest mesaj va fi eliminat automat odata ce te-ai conectat.

Te asteptam in echipa ZeroHP!

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 30.10.2017 in all areas

 1. 9 points
  Diana

  [DNS] Beneficii ZeroHP Community

  Vino sa faci parte din echipa ZeroHP ! Avantajele afilierii in comunitatea ZeroHP.Ro Suport tehnic si asistenta se acorda serverelor care au vechime de cel putin 2 saptamani in comunitate. Materiale grafice (Bannere, Logo-uri, Intro-uri, Wallpapere, Avatare) Sectiune de vot server in meniul principal Posibilitate implementare BanList Live Reclame si recomandari in social media Canale dedicate pe TeamSpeak + Acces Grad Teamspeak Posibilitatea de a va extinde intr-o comunitate cu experienta Colaborarea cu o echipa experimentata si dornica sa evolueze Platforma de Boost care asigura un flux constant de playeri pentru serverele din comunitate. Important: Acceptam doar serverele care sunt inscrise pe gametracker.com (Counter Strike si Minecraft) si game-state.com pentru SA:Multiplayer. Nu acceptam serverele inscrise doar pe gametracker.rs Acceptam doar servere cu urmatoarele porturi: 27015 (Counter Strike), 25565 (Minecraft), 7777 (SA:Multiplayer) si 9987 (TeamSpeak). ATENTIE! - SERVERELE BANATE PE GAMETRACKER PENTRU PLUGINURI DE TIP SLOWHACK / AUTOCONNECT / GAMEMENU / BINDURI / BOTI, VOR FI RESPINSE AUTOMAT!
 2. 5 points
  Billy

  [DNS] Beneficii ZeroHP Community

  Acest beneficiu va fi suspendat pentru Cererile DNS facute dupa data de 14.02.2018, din motive tehnice. Dupa rezolvarea problemei acest mesaj va fi sters.
 3. 4 points
  Viper_S

  {DNS} CS.ZeroHP-BR.ro

  O sa fi contactat de catre unul din colegii mei pentru a discuta despre sectiunile de pe forum. DNS-ul a fost activat. Welcome in 0hp!