Jump to content
STYLE 1
STYLE 2Cerere unban t1bex


tibex

Recommended Posts

Nume : t1bex
Nume Admin : GlonT
Motivul Ban-ului : permanent
IP : 81.196.154.212
SteamID : STEAM_0:0:191730585
Dovada : https://imgur.com/a/fmi4IT3
Văd că a mai dat ban fără motiv și altora și țin minte că și pe mine m-a mai banat cândva aiurea. Cum de e încă admin? Serverul oricum e gol în permanență. Și consider că e gol și din cauză ăstuia care e frustrat și joacă doar cu afk.
@zet, de ce mi-ai acceptat cererea pe Steam și imediat mi-a dat unfriend? :)) Mai importantă ”prietenia” cu GlonT decât onestitatea. :)) Clasic!

Link to comment
Share on other sites

Cand ai sa inveti sa vorbesti frumos si sa nu iei oameni la "p.....a" si asa mai departe si ca eu sunt fustrat ma? Veziti de treaba ta din acest moment nu mai ai ce cauta pe TM.zerohp.ro o seara faina  

Edited by GlonT
Link to comment
Share on other sites

Esti banat pentru un comportament frumos, inca de pe vechiul tm

T/C

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Zet locked this topic
  • Administrator

Banul e dat in ianuarie e vechiul ip si stii bine si dc , ai luat acest ban dupa injurii repetate si banuri temporare repetate..... dupa care sa finalizat cu ban permanent

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

About Us

A gaming community that was founded in 2018, but has been through a lot. Thanks to the STAFF and loyal players, it managed to become a community in continuous development. If you want to be part of the ZeroHP family, we expect you to register with your server for Counter Strike 1.6, Global Offensive, TeamSpeak, SA-MP, Minecraft or to become part of the Staff of the current servers in our community.

Important