Jump to content
STYLE 1
STYLE 2

Reclamatie Maya

Recommended Posts

Ban Information 
Name: Alandala 
IP: 86.120.125.186 
Reason: Taci 
Ban Length: 10 minutes 
Unban Time: 20:44:14 2/14/2023 
Admin Name: maYa!! 
Admin SteamID: STEAM_0:0:54966025 

Tin sa mentionez ca este al doilea ban dat fara avertisment ,fara kick 🙂 Observ ca se sufera rau de tot pe acest servar in sepcial adminul respectiv in cauza ,vreau si eu   un motiv pentru care da ea aiurea banuri si cu ce motive ,si plus de asta vorbeam cu mond de schimbarea mapei ...ca se joaca c de zeci de minute cu admini on si nu se schimba 🙂

• Fondator

Salut asteptam sa vedem ce are de spus adminul in cauza dar data viitoare foloseste si tu te rog modelul atasat Nume : 
Nume admin reclamat : 
Motivul : 
Data si ora : 
Dovezi : 
Explicarea situației : 

Acum 15 minute, Alandala a spus:

Ban Information 
Name: Alandala 
IP: 86.120.125.186 
Reason: Taci 
Ban Length: 10 minutes 
Unban Time: 20:44:14 2/14/2023 
Admin Name: maYa!! 
Admin SteamID: STEAM_0:0:54966025 

Tin sa mentionez ca este al doilea ban dat fara avertisment ,fara kick 🙂 Observ ca se sufera rau de tot pe acest servar in sepcial adminul respectiv in cauza ,vreau si eu   un motiv pentru care da ea aiurea banuri si cu ce motive ,si plus de asta vorbeam cu mond de schimbarea mapei ...ca se joaca c de zeci de minute cu admini on si nu se schimba 🙂

Bun, tin sa mentionez ca banul nu este aiurea , ci din contra, este foarte bine motivat. 

si a fost de doar 10 minute. 

Te-ai certat cu jucatorii o jumatate de ora, pe server, apoi , am zis sa terminati , tu ai fost singurul care a continuat, si am dat gag, dupa care, mi-ai dat mesaje cu amenintari cu reclamatie pe chatul de admini   ! ( Cu U@ ) 

eu zic ca , odata ce avem admini, avem obligatia sa aplanam niste conflicte, nu decizi tu cine are sau nu wall, aim , etc. ca despre asta era vorba. 

Deci, prin urmare, pe viitor , ai ban permanent

• Like 1
  • Fondator

Este interzisa trimiterea mesajelor intr-un mod repetat. De asemenea este interzisa trimiterea mesajelor aleatorii, lipsite de sens. -gag/kick/ban 120 min.( Fraza din regulament)  Deci adminul in cauza a avut un motiv intemeiat pentru a te bana . Fii recunoscator ca ti-a dat doar 10 minute si data viitoare te rog sa respecti adminii si regulile acestui server T/C

Guest
This topic is now closed to further replies.

About Us

A gaming community that was founded in 2018, but has been through a lot. Thanks to the STAFF and loyal players, it managed to become a community in continuous development. If you want to be part of the ZeroHP family, we expect you to register with your server for Counter Strike 1.6, Global Offensive, TeamSpeak, SA-MP, Minecraft or to become part of the Staff of the current servers in our community.

Important