Jump to content
STYLE 1
STYLE 2

Reclamatie maya

Recommended Posts

Nume : zavo
Nume admin reclamat :  maya
Motivul :  ban
Data si ora :  in jur de ora 18
Dovezi :  --
Explicarea situației :  servaru full nimeni nu verifica /harti aceleași 2 harti continu am scris acelas lucru si pe srv si primesc de la minunata admina *ai grija ca ne suparam (cv de genu)* am intrebat ce imi faci ma banezi si uite asa domnisoara mi.a dat ban .

Ar trebui un test psihologic facut inainte .. sau numai da.ti admini la toti copii ! 

Daca vreti sa se popularizeze servaru atunci puneti adminii sa respecte regulile daca nu băgați talibani in loc de adminii! 

o zi faina !

• Like 1
  • Fondator
Acum 15 ore, zavo a spus:

Nume : zavo
Nume admin reclamat :  maya
Motivul :  ban
Data si ora :  in jur de ora 18
Dovezi :  --
Explicarea situației :  servaru full nimeni nu verifica /harti aceleași 2 harti continu am scris acelas lucru si pe srv si primesc de la minunata admina *ai grija ca ne suparam (cv de genu)* am intrebat ce imi faci ma banezi si uite asa domnisoara mi.a dat ban .

Ar trebui un test psihologic facut inainte .. sau numai da.ti admini la toti copii ! 

Daca vreti sa se popularizeze servaru atunci puneti adminii sa respecte regulile daca nu băgați talibani in loc de adminii! 

o zi faina !

Din ce stiu eu ai fost banat 10 minute pentru exigenta ta si modul tău de a te afirma. Nu am fost de față când sa petrecut dar și tu ai un mod nu chiar ok de a interacționa cu adminii. După cum bine știți după ora 22 seara nu se mai schimba mapa,iar dacă se joaca un timp îndelungat d2 seara sau in timpul zilei este datorita playerilor ..atunci când bagi o alta mapa iasă playerii și rămâne serverul în 5 playeri iar d2 cât și inferno sunt mape care țin jucătorii pe srv. Dacă de 5 ori la rand se pune d2 în vot(printre altele) d2 iasă de fiecare data ,de ce ? Pt ca tot playerii voteaza nu adminu decide . Deci pt 1 player nu se va da srv peste cap pt nemulțumirea ta. Dacă crezi ca poți face o treaba mai buna decât adminii actuali te așteptăm cu cerere admin .  

Salut tu chiar nu ai nici o treaba cu topicul .

Ora 22am inteles pana in ora 22 nu am inteles , srv era FULL jucam de 2,3h si se dadea vot sau se schimba direct in preferintele adminilor direkt! 

Din cate pot spune ce.l puțin cu playerii in General eu nu vorbesc pe srv egal care ! Am 2,3 cu care joc  de multi ani si ma cunosc cu ei vorbesc in rest vorbele aiurea nu ma interesează mai ales ca sunteți plin de figuri majoritatea cand descopera adminu ! 🫡

Nu cred ca vrei sa am admin pe srv si sa am si un Grad mai mare ca si tine !

Sper ca m.am facut înțeles ! 

• Server Manager

salut.! am o rugaminte la tine sa incerci sa nu mai comentezi ,deciziile adminilor vis a vis de schimbarea mapelor . cat si sa eviti sa te mai contrezi  cu stafful.ms

cat despre adminul in cauza  a primit un avertisment ptr ca  din ce am vazut  s  a grabit cu decizia luata  avand in vedere ca a mai fost avertizat ..!

va  salut  o zi buna !!

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.

About Us

A gaming community that was founded in 2018, but has been through a lot. Thanks to the STAFF and loyal players, it managed to become a community in continuous development. If you want to be part of the ZeroHP family, we expect you to register with your server for Counter Strike 1.6, Global Offensive, TeamSpeak, SA-MP, Minecraft or to become part of the Staff of the current servers in our community.

Important