Jump to content
STYLE 1
STYLE 2

Cateva idei !

Recommended Posts

Aş spune ca ar fi cateva idei dar sunt ideile mele nu stiu daca la toți le convine ! 

1) ar fi frumos 1skin la cuțit + 5% viteza mai mare cand esti cu cuțitu 

2) ar fi frumos cateva harti din cs:go d2,Inferno ce se poate 

3) ar fi bine de rezolvat nebunia la VIP cu 120hp 1kill si ai 110hp nu prea dă bine 

4) ar merge de Implementat la HE (bomba) ori nebunia cu laser,senzor etc , ori puțin mai mare dmg si adaugat si Grenada gheata + 1 skin

5) interzis sa campezi! Aici is mai multe metode dar care ar fi ar fi bine venita 

6) La hartile awp eu as merge doar pe awp fara deagle si He. 

7) ceva sunete de fun in Chat la admini/vip 

Atat . Sper ca nu am plictisit,  deranjat pe nimeni , astea le gandesc eu ca ar fi bune si populeaza srv  lumea vine sa se joace dar se plictiseste la un moment dat si mai trebuie sa fie umpic de caterinca zic eu 🙂

• Like 1
  • Like 1
  • Dislike 2
  • Fondator

La ideea 1 da ar fi o chestie misto sa fie un skin personalizat cu zerohp . Iar despre speed pe knife tocmai ce sa scos acel plugin lucru cerut tot de playeri. 

la 2 nu stiu momentan sa se joace toate hartile astea care sunt apoi vedem

la 3 asta este avantaj VIP. Fara avantaje vip nu vad logica de ce s.ar cumpara ...nu ar fi o deosebire intre playeri si vip si cred ca 5 euro pe luna e un pret super. Cumparatoti=Bani bani=BOOST. 

la4 prea multe skinuri ingreuneaza rularea serverului si nu ar mai fi respawn ci server mode 

la 5 sa dezbatut mult problema asta cu pluginuri anti-camp dar fiind joc free nu sa implementat. Camp fac incepatorii iar acestia ne-fiind o problema asa grava momentan!

la 6 doar awp se foloseste la sev classic nu si respawn .

iar la 7  vom discuta despre asta 

In concluzie 1 si 7 si punctat cat de cat ok restul nu sunt asa utile pentru a fi puse in aplicare. 

• Like 1

Ca tot s a facut un topic cu idei , as vrea sa mi spun si eu parerea in legatura cu hartile care se joaca pe server. 

Cred ca ar fi mult mai frumos daca hartile ar fi mai diversificate asta cu ajutorul adminilor prin vot , ma refer la evitarea adaugarii la vot pe timpul zilei a hartii d2 tinand cont ca dupa ora 10 se joaca doar aceasta harta . Am inteles ca d2 ajuta la boost sau ceva de genu , nu ma pricep dar cred ca playerii pot fii obisnuiti si cu alte harti , in principal cele clasice ( nuke train inferno tuscan mirage cbble aztec ) + alte 10 harti populare . Cred ca variatia hartilor ar atrage playeri mai fideli decat cei adusi de boost . Jucand pe server doar 2 3 harti in 3 ore automat intervine plictiseala indiferent de ce efecte ati baga pe el .

In alta ordine de idei cred ca ar fi mai bine in loc de 32 de playeri cu 15 adusi din boost din cine stie ce tari cu lag mare si care se joaca 10 min apoi stau afk 3 ore , sa fie constant 23-25 dar jucatori activi , cu alte cuvinte calitatea in favoarea  cantitatii.

Alta idee ar fi pe timp de noapte adaugare a 3-4 harti gen d2x2 sau snow , hartile de genul mergand foarte bine noaptea atragand destul de multi playeri care mai apoi ajung sa joace si pe timpul zilei , am observat asta jucand destul de des dupa 1 noaptea .

Am inteles ca este regula aceea dupa ora 10 sa fie d2 , propun ca in cazul in care este un admin online sa se poata juca si harti de genul celor mentionate mai sus (mici ) cand serverul se goleste , adica nu vad ce e de pierdut daca oricum dupa 1 se goleste , asta doar in prezenta unui admin pe server , la iesire ultimul admin poate lasa d2 in continuare . Am observat foarte multi playeri ca se plang de schimbatul hartilor in special noaptea .

Este strict  parerea mea sper sa nu deranjez . 

Acum 7 ore, marfaSS a spus:

Ca tot s a facut un topic cu idei , as vrea sa mi spun si eu parerea in legatura cu hartile care se joaca pe server. 

Cred ca ar fi mult mai frumos daca hartile ar fi mai diversificate asta cu ajutorul adminilor prin vot , ma refer la evitarea adaugarii la vot pe timpul zilei a hartii d2 tinand cont ca dupa ora 10 se joaca doar aceasta harta . Am inteles ca d2 ajuta la boost sau ceva de genu , nu ma pricep dar cred ca playerii pot fii obisnuiti si cu alte harti , in principal cele clasice ( nuke train inferno tuscan mirage cbble aztec ) + alte 10 harti populare . Cred ca variatia hartilor ar atrage playeri mai fideli decat cei adusi de boost . Jucand pe server doar 2 3 harti in 3 ore automat intervine plictiseala indiferent de ce efecte ati baga pe el .

In alta ordine de idei cred ca ar fi mai bine in loc de 32 de playeri cu 15 adusi din boost din cine stie ce tari cu lag mare si care se joaca 10 min apoi stau afk 3 ore , sa fie constant 23-25 dar jucatori activi , cu alte cuvinte calitatea in favoarea  cantitatii.

Alta idee ar fi pe timp de noapte adaugare a 3-4 harti gen d2x2 sau snow , hartile de genul mergand foarte bine noaptea atragand destul de multi playeri care mai apoi ajung sa joace si pe timpul zilei , am observat asta jucand destul de des dupa 1 noaptea .

Am inteles ca este regula aceea dupa ora 10 sa fie d2 , propun ca in cazul in care este un admin online sa se poata juca si harti de genul celor mentionate mai sus (mici ) cand serverul se goleste , adica nu vad ce e de pierdut daca oricum dupa 1 se goleste , asta doar in prezenta unui admin pe server , la iesire ultimul admin poate lasa d2 in continuare . Am observat foarte multi playeri ca se plang de schimbatul hartilor in special noaptea .

Este strict  parerea mea sper sa nu deranjez . 

Salut ! 
Personal,asa fac eu,diversific hartile insa sunt playerii care intra din boost si  daca nu ai d2,inferno sau ceva clasic ies(cu timpul o sa stea mai multi on),eu sunt de aceeasi parere,puse harti diferite in timpul zilei,cu timp setat(30min,cat e admin on).

• Like 1
  • 3 weeks later...

aiurea idei ! e super bine asa cum e, a fost viteza, dar nu e buna 😉 cu campatul , cam stricam treaba cu playerii ca sunt muuuuulti care intra si stau doar, dar macar ii avem 😉

si skinuri ... aiurea, cand lumea cauta cat mai clasic 😉

• Fondator
Acum 2 ore, Corina a spus:

aiurea idei ! e super bine asa cum e, a fost viteza, dar nu e buna 😉 cu campatul , cam stricam treaba cu playerii ca sunt muuuuulti care intra si stau doar, dar macar ii avem 😉

si skinuri ... aiurea, cand lumea cauta cat mai clasic 😉

Macar fii recunoscatoare ca cineva isi da interesul ,indiferent de idei ca sunt proaste sau bune le multumim din suflet ca au intentii bune pt acest server ! 

• Like 1