Jump to content
STYLE 1
STYLE 2

Reclamatie Maxim

Recommended Posts

Nume :  XpLiciT
Nume admin reclamat : -Eq- Maxim 
Motivul :  ca am admin pe 2 servere
Data si ora :  09-04-2023 ora 22:30 aprox
Dovezi : +
Explicarea situației : A zis Maxim ca nu am voie sa am admin si pe alt server, ca daca am citit regulamentul o sa inteleg clar . In regulament nu vad sa scrie asa ceva. Intr-adevar ca am admin si pe alt server si aveam la nick in steam DNS de la celalalt server. Nu m-am gandit nici o secunda ca poate fii asa grav. Macar daca m-ar fi avertizat vezi ca nu e bine, il stergeam, dar pana la urma e profilul meu de steam. Nu am intrat pe srv sa fac reclama sau eu stiu ce.. Pe maya am chemat-o in comunitate acum cateva zile, sau saptamani, nu stiu exact, dar aia nu inseamna ca vroiam sa o "fur" de la voi. Eu nu cred ca e asa grav sa ai admin pe mai multe servere, ca pana la urma nu m-am insurat cu nici unu.. 

20230409212728_1.jpg

20230409213254_1.jpg

20230409213351_1.jpg

• Fondator

Daca tie ti se pare normal sa ai multiplu admin, sa chemi playeri acolo ca cica mai sunt si alte fete etc ,si sa faci reclama unuia dintre servere inseamna ca ai o problema . Nu am fost niciodata de acord cu aceste aspecte. Daca vor decide sa iti scoata banul ramai maxim player si cu prima iesire referitor la ce sa intamplat , ban permanent . @google @trancabraila astept parerile voastre 

• Like 1

O faci din tantar - armasar .  Uite aici conversatia cu MaYa. Am intrebat-o daca vrea sa vina SI in comunitatea cealalta, nu sa uite de voi. Asta unu la mana. Si doi: cand i-am zis sa vina, nu aveam admin aici. Iar faza cu multiplu admin, mi se pare o prostie, adica tu ma obligi sa joc doar pe srv asta ? Fi mai matur..  Si apropo... ai zis ca scrie in regulament CLAR aceste chestii. Arata-mi !!!

maya.jpg

Edited by XpLiciT

Nimic din ce s-a mentionat mai sus nu este interzis in regulament.

Eu unul sunt de parere ca nu conteaza pe cate servere ai admin atat timp cat iti faci treaba si aici corect, dar daca esti admin si pe alt server sunt contra sa intri online si sa chemi playerii pe serverul respectiv, ceea ce nu ai facut. Daca ai discutat cu alt admin prin u@ si i-ai propus sa vina pe acel server pentru mine asta nu inseamna recrutare, pana la urma nu ademenesti aici pe nimeni cu o bomboana, nu mai suntem copii nimeni din staff.

Parerea mea este ca esti destul de activ, ai experienta in amx, esti Steam On si chiar si fara Admin ai incercat sa ajuti alti admini cu depistarea de hackeri.

Un advertisment ar fi ajuns, de la mine ai PRO Unbann si PRO sa ramai admin.

• Like 1
  • Like 1
  • Dislike 2

Omu e activ pe servar chiar dacă are admin si pe altele nu vad o problema atata timp cat isi face treaba cum a zis udy mai sus nu poti ademeni playeri cu o bomboana cn vrea sa vina sa vina cn vrea sa ramana sa ramana alegerea e a fiecaruia .. PRO unban

.. PRO sa ai admin si asa e criza pe srv ista 🫠

• Like 1
  • Dislike 1
  • Community Founder

Esti liber s adminezi pe serverul unde ai chemato si pe maya, regulamentul sau tot jucat cu el si vad canu au mai scris ca nu ai voie sa deti admin si pe al server

Este la mintea cocosului poti juca pe orice server dar fara admin ,te salut si succes in continuare cu serverul si unde dai admin din prima , screenshot-ul de mai sus lasa de dorit

Multa sanatate si numai bine

REMOVE . 

• Like 3
  • Like 2
  • google locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.

About Us

A gaming community that was founded in 2018, but has been through a lot. Thanks to the STAFF and loyal players, it managed to become a community in continuous development. If you want to be part of the ZeroHP family, we expect you to register with your server for Counter Strike 1.6, Global Offensive, TeamSpeak, SA-MP, Minecraft or to become part of the Staff of the current servers in our community.

Important