Jump to content
STYLE 1
STYLE 2

Recommended Posts

Salutare,

In primul rand de cand am primit admin, nu pot sa fac ss si nici demo; in al doilea rand in ziua respectiva eu personal muream prin pereti in momentul in care tragea OGGy, nu stiu cum reusea din baza lui in baza mea sa traza prin pereti.. A fost prezent si Blu3 care spunea ca are dovezi si demo pentru el, drept urmare am dat la vot sa pentru ban. Vreau sa ajut serverul, nu mi-o luati sub forma de rau, dar cand nu pot face nici ss nici demo si se trange in mine prin pereti pe harta fy_snow, cred ca este putin cam mult. Se pare ca acum nu mai pot face nimic. Va rog frumos sa analizati situati si sa decideti corespunzator.

Cu respect,

Corin

• Administrator
Acum 22 ore, RezOluTioN a spus:

Salutare,

In primul rand de cand am primit admin, nu pot sa fac ss si nici demo; in al doilea rand in ziua respectiva eu personal muream prin pereti in momentul in care tragea OGGy, nu stiu cum reusea din baza lui in baza mea sa traza prin pereti.. A fost prezent si Blu3 care spunea ca are dovezi si demo pentru el, drept urmare am dat la vot sa pentru ban. Vreau sa ajut serverul, nu mi-o luati sub forma de rau, dar cand nu pot face nici ss nici demo si se trange in mine prin pereti pe harta fy_snow, cred ca este putin cam mult. Se pare ca acum nu mai pot face nimic. Va rog frumos sa analizati situati si sa decideti corespunzator.

Cu respect,

Corin

hai sa o luam cu inceputul  :

1. nu erai sigur si nu stiai comenzile de aceea erai pe tester fara acces la ban pt ca  nu erai sigur pe tine .

2. demo ca sa faci e simplu in consola record nume apoi opresti  stop

3.OGGy da trage prin pereti  la inceputuö rundei cand se respawneaza playerii si stie unde sa traga , asta dovedeste ca stie mapa ...joaca de mult si nu doar el o face mai sunt si altii care o fac , exista si dmg in timp real care ajuta !! 

4. ai primit remove pt ca i-ai dat kick fara dovada , ai facut abuz de kick , iar ca sa te lamuresc Blu3 a facut demo l-am vz si tin sa te anunt ca era curat .

5. L-ai amenintat si pe Maxim care toti il cunoastem fost fondator pe tm si stim toti ca nu are cod si la fel l-ai amenintat cu kick si ban  , mi-a trimis omu dovada pe steam .

6. Ti-am oferit steam si nu ti-ai dat silinta nu i-ai dat de cap la un steam care e foarte simplu de folosit .

7. Cu parere de rau nu esti capabil sa adminezi , in cerere nu ai specificat ca nu stii sa adminezi in logo am gasit cum cereai comenzile la Alexandru  , puteai macar sa scrii nu stiu sa adminez nu am experienta dar sunt dispus sa invat si atunci  iti dadeam toate comenzile , puteai sa faci demouri sa mi le pui pe forum sa le verific si uite asa primeai gradu mai mare !!

Drept dovada a celor de mai sus spuse ai primit remove !!

/tc  Sper ca te-am lamurit daca nu lasa-mi pm te rog si o sa iti trasez liniute sa intelegi !

O seara frumoasa iti doresc . Te pupa DEEA.

• Like 1
  • Like 1

• DEEA locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.

About Us

A gaming community that was founded in 2018, but has been through a lot. Thanks to the STAFF and loyal players, it managed to become a community in continuous development. If you want to be part of the ZeroHP family, we expect you to register with your server for Counter Strike 1.6, Global Offensive, TeamSpeak, SA-MP, Minecraft or to become part of the Staff of the current servers in our community.

Important