Jump to content
STYLE 1
STYLE 2

[Respawn] Cerere Unban - "xXsl1Ck3dH1rXx"

Recommended Posts

Nume :  xXsl1Ck3dH1rXx
Admin-ul care te-a banat : Brazzers.
Motivul : Aim
Data si ora : Nu am idee
Durata ban-ului : Permanent
IP & SteamID (numeric) : STEAM_0:1:19683633
Dovezi : https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2830887
Explicarea situației : Eram afk probabil intr-o echipa sau spec si mi-am luat ban fara sa fiu tras pentru a oferi doavada faptului ca n-am cod si nu folosesc aim. Puteam sa-mi iau kick si la urmatoarea conectare sa fiu tras pentru dovada WG. Mi-am luat ban fara nici o dovada.

1 hour ago, Brazzers. said:

https://uploadnow.io/f/ytxFbZm

Sunt exact 3-4 faze in care se observa clar Silent Aim.

@PS: Linkul de la WG nu functioneaza.

Link-ul de la WG functioneaza. Nu vrei sa recunosti ca am fost clean, iar cat despre demo observ cat de increzut esti pe acel movement. Jucam la Tap pe capetele jucatorilor si sunt banat pentru aim=)) sper sa realizati ca si cei din urma mea care si-au luat ban si au lasat WG clean, au fost indeed clean si banati aiurea si subiectiv.

54 minutes ago, xXSl1ck3dH1rXx said:

Link-ul de la WG functioneaza. Nu vrei sa recunosti ca am fost clean, iar cat despre demo observ cat de increzut esti pe acel movement. Jucam la Tap pe capetele jucatorilor si sunt banat pentru aim=)) sper sa realizati ca si cei din urma mea care si-au luat ban si au lasat WG clean, au fost indeed clean si banati aiurea si subiectiv.

Intr-adevar, poate esti curat.Tocmai ce am aflat de la @KaLaShca din cauza lagului de pe server ai o miscare ciudata samd. Imi asum si imi cer scuze, dar nu ma poti invinovati ca am "gresit" din cauza lagului.

Uite aici dovada concreta care m-a facut sa cred ca intr-adevar ai silent aim setat foarte bine incat sa nu fie prea "obvious".

La primul glont tras aiurea, i ai dat HS si apoi tinta a fugit spre el.

@Pana si cu lagul este discutabila treaba, sunt playeri la care jocul merge "smooth" deci nu stiu ce sa zic.

Astept parerea altora.

xxsl1.png

9 minutes ago, Brazzers. said:

Intr-adevar, poate esti curat.Tocmai ce am aflat de la @KaLaShca din cauza lagului de pe server ai o miscare ciudata samd. Imi asum si imi cer scuze, dar nu ma poti invinovati ca am "gresit" din cauza lagului.

Uite aici dovada concreta care m-a facut sa cred ca intr-adevar ai silent aim setat foarte bine incat sa nu fie prea "obvious".

La primul glont tras aiurea, i ai dat HS si apoi tinta a fugit spre el.

xxsl1.png

1. Asa cum am zis si repet, demo-ul in cs nu se randeaza pe baza a cum imi misc eu exact mouse-ul. Eu cand trag deobicei tin tinta pe cap dupa las intentionat mouse ul in jos din incheietura dupa iara il indrept inspre cap ca asa prind aderenta (o fac rapid si multi cred ca vai Doamne aim). Pot lasa un montaj de pe csgo cu mn cand jucam sa vedeti si acolo "AIM" care era defapt randat prost DEMO ul chiar si pe CSGO.

https://imgur.com/a/xDwL3sp (este un gif unde am vrut sa precizez exact momentul) (nu bagati de seama numele, am avut si eu fazele mele :)) )

• Community Founder

Va rog frumos fara off-topic este o cerere de unban jucatorul banat face cerere si asteapta decizia finala, iar admin in cauza la fel 

nu mai faceti off-topic aici , tu ca admin este de ajuns a pui demo si sa astepti decizia finala , nu este nevoie sa dam explicati 

toti o sa isi spuna parerea iar la sf. un owner/fondator o sa spuna decizia si cam aia e.

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

About Us

A gaming community that was founded in 2018, but has been through a lot. Thanks to the STAFF and loyal players, it managed to become a community in continuous development. If you want to be part of the ZeroHP family, we expect you to register with your server for Counter Strike 1.6, Global Offensive, TeamSpeak, SA-MP, Minecraft or to become part of the Staff of the current servers in our community.

Important