Jump to content
STYLE 1
STYLE 2

[TM] Cerere Admin HermeS

HermeS

Recommended Posts

Nume Real: Adrian

★ Nickname: HermeS

★ Vârstă (minim 14): 24

★ Experienta Admin [Foarte Bună/Bună/Medie]: Bună

★ Admin de Zi/Noapte?:  Ambele

★ În ce intervar orar poți admina?: 16:00-23:00

★ STEAM (ON/OFF): ON https://steamcommunity.com/profiles/76561199475556923/

★ Motivul pentru care vrei Admin?: Pentru a ajuta in dezvoltarea comunitatii ❤️

★ Sunteți conștient că dacă vă abateți de la regulament primiți Remove/Down?: Da 

★ Ați citit Regulamentul?: Da

Acum 7 minute, eaaNo1 a spus:

Bună, îți urez mult succes in cursa pentru admin, sper să ai doar PRO-uri, dar din partea mea ai un vot CONTRA având in vedere că nu ne-am intersectat niciodată pe server. O zi excelentă și mult succes.

Saluutt,de aseară știu de server,ii super fain și acum sunt conectat.Facea un baiat live pe TikTok și i-am cerut ip-ul de la server.

6 hours ago, eaaNo1 said:

Bună, îți urez mult succes in cursa pentru admin, sper să ai doar PRO-uri, dar din partea mea ai un vot CONTRA având in vedere că nu ne-am intersectat niciodată pe server. O zi excelentă și mult succes.

Imi poti spune te rog ce grad ai pe sv? 
Daca nu ai, te rog nu da pro/contra 
Multumesc

PRO

• Like 1

• Administrator

Buna hermes  o intrebare  , pe ce sv doresti sa fii admin pe respawn sau pe clasic tm ca noi nu stim ce sv ai vz  tu pe tiktok

Acum 11 ore, DEEA a spus:

Buna hermes  o intrebare  , pe ce sv doresti sa fii admin pe respawn sau pe clasic tm ca noi nu stim ce sv ai vz  tu pe tiktok

Salut,pe tm.

• Like 1

• DEEA locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.

About Us

A gaming community that was founded in 2018, but has been through a lot. Thanks to the STAFF and loyal players, it managed to become a community in continuous development. If you want to be part of the ZeroHP family, we expect you to register with your server for Counter Strike 1.6, Global Offensive, TeamSpeak, SA-MP, Minecraft or to become part of the Staff of the current servers in our community.

Important