Jump to content
STYLE 1
STYLE 2[ZHP] Șoigu: „Rusia va împinge amenințarea în afara granițelor sale în funcție de armele furnizate Ucrainei”


Bițzu

Recommended Posts

  • Fondator

Rusia va fi nevoită să împingă amenințarea în afara granițelor sale la o distanță care depinde de armele pe care Occidentul le va furniza Ucrainei, a declarat, duminică, ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu.

 

"Va depinde de armele pe care le va primi", a declarat el într-un interviu acordat postului de televiziune Rossiya-1, potrivit TASS.

 

La rându-i, în discursul său despre starea națiunii, președintele rus Vladimir Putin a declarat că Rusia va fi nevoită să împingă amenințarea mai departe de granița sa în cazul în care regimul de la Kiev va fi aprovizionat cu sisteme cu rază lungă de acțiune de către Occident.

 

Mai mult, Putin acuză NATO de faptul că participă la războiul din Ucraina prin faptul că furnizează armame armatei ucrainene. Într-un interviu difuzat, duminică, de Rossiya-1, Vladimir Putin spune că NATO ia parte la crimele regimului de la Kiev, transmite News.ro.

 

Putin: „Occidentul ia parte indirect, la crimele regimului de la Kiev”

„Ei trimit arme (în valoare) de zeci de miliarde de dolari Ucrainei. Asta înseamnă cu adevărat participare. Asta înseamnă că ei iau parte, deşi indirect, la crimele regimului de la Kiev”, a declarat Vladimir Putin într-un interviu acordat postului Rossiya-1.

 

„Occidentul are un singur scop: să distrugă fosta Uniune Sovietică şi principala sa parte, Federaţia Rusă. Abia atunci ne vor accepta în aşa-zisa familie a popoarelor civilizate”, denunţă liderul de la Kremlin.

 

Vladimir Putin a mai afirmat că Rusia a fost „obligată să reacționeze” prin acest război.

 

„Împotriva a ce suntem noi? Împotriva faptului că această lume care apare se construieşte numai în interesul unei singure ţări, Statele Unite. Acum, că tentativele lor de a reconfigura lumea după imaginea lor, după căderea Uniunii Sovietice, au condus la această situaţie, suntem obligaţi să reacţionăm”, ameninţă el.

Link to comment
Share on other sites

  • Bițzu locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.

About Us

A gaming community that was founded in 2018, but has been through a lot. Thanks to the STAFF and loyal players, it managed to become a community in continuous development. If you want to be part of the ZeroHP family, we expect you to register with your server for Counter Strike 1.6, Global Offensive, TeamSpeak, SA-MP, Minecraft or to become part of the Staff of the current servers in our community.

Important