Jump to content
STYLE 1
STYLE 2[RESPAWN.ZEROHP.RO] REGULAMENT GENERAL.


Recommended Posts

zHk4OYO.gif

Regulamentul Adminilor si Playerilor RESPAWN.ZEROHP.RO


uKwPVZk.gif Fiecare admin este obligat sa respecte regulile mentionate mai jos, in caz contrar veti fi sanctionati in conformitate cu regulamentul in vigoare !

 

uKwPVZk.gif Regulament admini:

 

uKwPVZk.gif Respectati jucatorii !

uKwPVZk.gif Dati dovada de bun simt !

uKwPVZk.gif Adminii sunt imaginea serverului. Fiti model pentru jucatori !

uKwPVZk.gif Hartile se dau la vot nu mai devreme de 5 min. ! Exceptie: In cazul in care sunt prea putini sau prea multi jucatori pentru harta jucata la acel moment.

uKwPVZk.gif Nu folositi adminul in avantajul vostru si nu suferiti de admin (abuz de admin - prin amenintari facute la adresa altor playeri / admini).

uKwPVZk.gif Adminii au obligatia de a supraveghea buna-functionare a serverului si cel mai important lucru este urmarirea jucatorilor suspectati de coduri. Adminii care continua sa joace in loc sa se ocupe de acest aspect si care ignora plangerile jucatorilor cu privire la "codati" se va considera actiune efectuata in detrimentul serverului si se va sanctiona corespunzator.

uKwPVZk.gif In cazul in care apar conflicte in colectiv, sunteti obligati sa le rezolvati pe forum la sectiunea Admins Only !

uKwPVZk.gif Inactivitatea mai mare de o saptamana neanuntata duce la degradare, in cazult in care lipsiti mai mult de 3-4 zile va rugam anuntati pe forum data in care lipsiti.

uKwPVZk.gif Este interzis sa dati parola altor persoane. Depistarea acestui fapt, duce la scoaterea accesului !

uKwPVZk.gif Nu folositi coduri ! In caz contrar veti ramane fara admin + ban.

uKwPVZk.gif Cererile de VIP / Admin se vor comenta de tot staff-ul.

uKwPVZk.gif Odata ce ati dat ban la un jucator sunteti automat responsabil pentru fapta dvs. Daca banati pe cineva aveti la dispozitie 24 de ore pentru a raspunde la cererea unban/reclamatia adresata dvs, in caz contrar veti fi avertizati ulterior accesul va fi ridicat !

uKwPVZk.gif Este strict interzis sa folositi comenzi pe alti admini ! Sunteti colegi si trebuie sa va respectati.

 

Regulament Playerilor:

uKwPVZk.gif Respectati adminii prezenti pe server si ceilalti jucatori ! - gag/kick/ban 120 min.

uKwPVZk.gif In cazul in care aveti careva nelamuriri sunteti invitati pe forum. Plangerile dvs. fata de anumiti admini le faceti deasemenea pe forum. Nu comentati hartile care se joaca,si desigur nu cereti de la admini schimbarea lor ! - gag/kick/ban 120 min.

uKwPVZk.gif Este strict interzis folosirea unui limbaj neadecvat,inclusiv orice fel de jignire adusa la adresa unui jucator/admin ! - gag/kick/ban 120 min.

uKwPVZk.gif Este interzis acuzarea in public a unui presupus codat.In cazul in care suspectati pe cineva ca foloseste orice tip de cod,sunteti rugati sa-l raportati adminilor prin ( U say_team si adaugati caracterul @ ) - gag/kick/ban 120 min/Permanent.

uKwPVZk.gif Este interzisa reclama sub orice forma ! - gag/ban 120 . Este interzisa trimiterea mesajelor intr-un mod repetat. De asemenea este interzisa trimiterea mesajelor aleatorii, lipsite de sens. -gag/kick/ban 120 min.

uKwPVZk.gif Este strict interzis folosirea de coduri ! - Ban Permanent ! Se interzice sa cereti explicatii de la admini ! - gag/kick/ban 120 min/Permanent.

uKwPVZk.gif Nu stresati adminii ! - gag/kick/ban 120 min/Permanent.

uKwPVZk.gif Este interzis limbajul neadecvat si expresiile vulgare ! - gag/kick/ban 120 min - 2 zile/Permanent.

uKwPVZk.gif Nu folositi microfonul in timpul jocului ! - gag/kick/ban 120 min.

 

Link to comment
  • CXM. locked and pinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.

About Us

A gaming community that was founded in 2018, but has been through a lot. Thanks to the STAFF and loyal players, it managed to become a community in continuous development. If you want to be part of the ZeroHP family, we expect you to register with your server for Counter Strike 1.6, Global Offensive, TeamSpeak, SA-MP, Minecraft or to become part of the Staff of the current servers in our community.

Important