Jump to content

ZeroHP VIP Forum

Buy VIP Price & Benefits

ZeroHP Community

Counter Strike 1.6

Download ZeroHP Cs 1.6

ZeroHP Community

Offcial Server

Tm.ZeroHP.ro Mix.ZeroHP.ro Ts.ZeroHP.ro

New Server ZeroHP Community

Nord.ZeroHP.ro

Nord.ZeroHP.ro Connect Server

GO.ZeroHP.ro

GO.ZeroHP.ro Connect Server

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/18/2021 in all areas

 1. Staff-ul TmRs organizeaza un nou concurs saptamanal numit TOP15 din data de 01.03.2021. Concursul se va tine in fiecare LUNA. Premiul este urmatorul: Locul 1 va primi VIP timp de 90 Zile Locul 2 va primi VIP timp de 60 Zile Locul 3 va primi VIP timp de 30 Zile Concursul se va desfasura dupa cum urmeaza: Concursul se desfasoara LUNAR Folosirea de cheat-uri (wallhack, aim, speed etc.) se va pedepsi cu BAN PERMANENT si cu excluderea din concurs; Inscrierea se face automat pe server, nu e nevoie de i
  1 point
 2. Regulament KNIFE - TIME CONCURSUL VA AVEA LOC VINEREA LA ORA 21:00 PANA LA 21:30 Castigatorul va fi selectat dupa raportul dintre Kill & Death Castigatorul primeste vip (CU DOUBLE JUMP) timp de o saptamana Pot participa si cei cu VIP (DAR CU ALT NICK) In caz de egalitate se mai joaca o runda Playerii nu au voie sa se mute de la o echipa la alta(cu exceptia ptb-ului) Daca playerul castigator refuza premiul acesta ii rervine celui de pe locul 2 si tot asa... ( Sau il daruieste cui vrea el/ea)
  1 point
 3. Regulament AWP - TIME CONCURSUL VA AVEA LOC DUMINICA LA ORA 21:00 PANA LA 21:30 Castigatorul va fi selectat dupa raportul dintre Kill & Death Castigatorul primeste VIP timp de o saptamana Pot participa si cei cu VIP (DAR CU ALT NICK) In caz de egalitate se mai joaca o runda Playerii nu au voie sa se mute de la o echipa la alta(cu exceptia ptb-ului) Daca playerul castigator refuza premiul acesta ii rervine celui de pe locul 2 si tot asa... ( Sau il daruieste cui vrea el/ea)
  1 point
 4. Staff-ul TmRs organizeaza un nou concurs saptamanal numit FragTime din data de 01.03.2021. Concursul se va tine in fiecare SAMBATA. Premiul este urmatorul: VIP timp de 7 zile pentru primul jucator de la echipa Terrorists VIP timp de 7 zile pentru primul jucator de la echipe Counter-Terrorists Concursul se va desfasura dupa cum urmeaza: Se va organiza un concurs FragTime pe mapa de_dust2; Concursul incepe la ora 21:00 (mapa se va schimba obligatoriu in de_dust2); Concursul se desfasoara saptamanal in ziu
  0 points
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. on your device . Also, by continuing to use this site, you agree to Terms of Use and Privacy Policy.