Sari la conținut

ToFast_DGV

Staff TS
 • Număr conținut

  70
 • Postari chat

  1
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  2

ToFast_DGV last won the day on Aprilie 14

ToFast_DGV had the most liked content!

Despre ToFast_DGV

 • Dată Naștere 05.01.1989

Vizitatori Recenți Profil

144 citiri profil
 1. ToFast_DGV

  Reclamatie DGV

  Ce demo mai trebuie?? am pus dovada si se vede clar, de unde sa.i creasca viata daca eram doar noi doi??? creste asa din senin???
 2. ToFast_DGV

  Reclamatie DGV

  Savage tu vorbesti degeaba, cind nu am dat eu vot?? si am luat marire pe merit, si tu de ex, de ce nu faci tu atunci?? cum stau eu singur pe sv dintre admini, imi faci tu treaba?? dai tu voturi?? dai tu banuri la codati?? si stau tot spect, ca nu pot sa joc??? da clar cind suntem multi admini on, clar ca am si eu dreptu sa joc..
 3. ToFast_DGV

  Reclamatie DGV

  * You hit Titus 6 time(s), 132 damage >> stomach: 1 leftarm: 3 rightarm: 1 rightleg: 1 nu avea cu cine sa.si faca viata eram doar eu cu el singuri in baza ct, astea sunt aberatii, si ia mai ramas 45 dmg, de unde atitea dmg are el??? pe cine sa mai faca viata daca eram doar eu cu el?? wickkked de ce minti ca tu nu mai poti intra??? cind tu te jucai in continuare si te certai cu mine??? Titus cind mai omorit pe mine nu mai era nici un afk de ce minti?? eram doar noi doi.. ce sa.ti postez ma??? daca eram doar noi doi??? afk iai omorit inainte sa ma omori pe mine, si da nu luai flash Da eu sunt foarte corect. ai omorit afk si erai dupa cutie si mai omorit pe mine, eram doar noi doi, viata ca vip iti creste cu 10 dmg nu ca la tine pina la 177 dmg, asta este deja prea mult..
×