Jump to content

Knowledge

Ex-Staff
 • Content Count

  537
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23
 • Donations

  0.00 EUR 

Knowledge last won the day on April 12

Knowledge had the most liked content!

Community Reputation

268 De necrezut

About Knowledge

 • Birthday 04/13/1996

Recent Profile Visitors

3,780 profile views
 1. Eu nu votez. Nu te cunosc așa bine, iar de câte ori am intrat pe TMRS și TM nu vorbeai. Decât să dau "contra" pentru motivul mai sus enumerat, mai bine merg pe mâna celor ce te cunosc. Se pare că te-am confundat. Pro și de la mine.
 2. De la mine ai pro. Te știu de ceva timp și am o părere bună despre tine.
 3. Madam, în primul rând NU te cerți pe TS cu prietenul / prietena. Cum a zis și Americanu pe facebook, TS-ul e pentru toți. D-aia e voice, să vorbești. Nu era un motiv să îi sară așa muștarul. Problemele personale, în privat. Eu rămân la părerea să îi scoatem banul. Și el și restul au greșit în situația asta. @ Verpie_: https://zerohp.ro/forum/23-mix-cereri-unban-reclamatii-admini/ pt mix
 4. Eu sunt de parere ca toti meritam o a doua sansa, chiar daca ai sarit calul sa zic asa. Pentru server-ul de mix, fa cerere de unban acolo. C.R.P.L nu are acces la unban . De ce zic ca toti meritam o a doua sansa? Pentru ca este un inceput atunci cand iti ceri scuze. Nu toti au "tupeul" sa o faca si prefera sa stea suparati pe X si Y. @ Americanu @ C.R.B.L. @ ^-^ Madam*Vurabila ^-^ @ twiST. V-am dat tag la toti.
 5. Eu sunt pro. Ești destul de vechi și meriți o șansă.
 6. Eu zic să nu mai stați după el. Și așa vizitează forumul odată pe lună și atunci face cerere grad. @ ^-^ Madam*Vurabila ^-^ / @ Americanu eu zic să îi scoateți ban-ul...
 7. Eu am incercat sa ii fac sa mearga, dar fara succes... I-am bagat .dll-urile, instalat .net framework...
 8. Ai incredere sa-mi dai teamviewer?
 9. https://www.dll-files.com/download/a6a9dfb31be2510f6dbfedd476c6d15a/api-ms-win-crt-heap-l1-1-0.dll.html?c=enphbytKRWc0eVFjV1M2SzZXZDF4Zz09 - 32bit https://www.dll-files.com/download/a22f9a4cbd701209842b204895fedf37/api-ms-win-crt-heap-l1-1-0.dll.html?c=enphbytKRWc0eVFjV1M2SzZXZDF4Zz09 - 64bit. Îl descarci pe cel aferent windows-ului ( 32 sau 64 bits ) și îl pui în system32 ( folderul )
 10. Mi se pare o cerere făcută la mișto... Peste tot ai pus "yes yes yes". Adică să fim serioși... Contra.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. on your device . Also, by continuing to use this site, you agree to Terms of Use and Privacy Policy.