Jump to content

Billy

Founder
 • Content Count

  298
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61
 • Donations

  0.00 EUR 

Everything posted by Billy

 1. Pro si de la mine pentru activitate
 2. Ts-ul e destul de curat, a dat @Americanu cu aspiratorul. Nu cred ca ai ce sa faci cu grad pe ts si nici prea activ nu esti.
 3. Nu mai incurcati ordinea lucrurilor, mai intai activitate+populare, apoi cerere grad. Bafta!
 4. A anuntat ca are pc stricat sau a plecat pe undeva, nu imi mai amintesc bine. Parerea mea e ca trebuia mai intai sa iti reiei activitatea si sa o imbunatatesti, apoi sa faci cerere.
 5. Iti dau si eu un "pro" mai tras de par asa pentru disparitia misterioasa.
 6. De unde luati fratilor model de "Cerere administrator" ca vreau sa fac si eu una?
 7. Eu zic sa aduci niste oameni pe ts mai intai ca avem nevoie.
 8. Baiat de treaba, aduce si lume pe ts din ce am vazut eu, PRO!
 9. Foloseste mai mult microfonul pe ts, aduna oameni de pe servere si baga-i pe ts si o sa primesti grad. Momentan avem prea multe grade pe ts care nu fac nimic.
 10. Mai multa activitate pe ts ca sa vedem si implicarea. Cu serverul Dr ce ganduri ai? Da-mi PM sau raspunsul la sectiunea administrativa
 11. O cerere aferenta care concorda cu extersiunea unui degajament al unei constructii de/intr-o apa, care este acceptata prin votul majoritatii Comisiei de Resurse Umane ZeroHP, inregistrata fiscal mai putin, la o data oarecare, reprezentata cu aceasta okazie de preaimputernicitul Billy. Decizia este definitiva si irevocabila pana ce moartea ne va desparti.
 12. Este o intrebare, nu raspunzi cu alta pentru ca e vorba despre tine si responsabilitatea de a aduce alti oameni cu tine pe serverul ts.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. on your device . Also, by continuing to use this site, you agree to Terms of Use and Privacy Policy.