Sari la conținut

taike

Membri
 • Număr conținut

  9
 • Postari chat

  0
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre taike

 • Dată Naștere 07.04.2004

Config PC/Laptop

 • CPU (procesor)
  I5-9400f
 • RAM
  16 gb ram
 • Placa Video
  Gtx 1650 4gb
 • SSD/HDD
  SSD 250GB HARD 1TB

Accesorii Gaming

 • Tastatura
  Genesis thor 300
 • Mouse
  Cv de la scorpion
 • Casti
  Cv de la somic
 • PAD
  Sv de la marvo
 • Altele
  Microfon de la trust

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. taike

  Regulament Staff

  ----- Regulament Admini ----- Prioritatea principala a adminilor este de a supravegherea server-ul si de a preintampina posibilii codati. Jucatorii care au un nume vulgar sau chiar reclama, li se va schimba numele in "Nume GO.ZEROHP.RO" Daca doriti sa faceti o cerere de absenta /retragere o faceti pe discord sectiunea staff sau puteti contacta un owner,admin mai mare care se ocupa cu asta. Nu aveti voie sa lasati pe altcineva sa intre pe contul vostru pe server cu grad de exemplu' prieten/frate/sora. Pentru asta aveti staff warn si chiar remove daca cel care a intrat pe cont a facut abuz/deranjat playerii. Ca sa nu existe a fost fratele meu la calculator! STAFF-ul nu este responsabil de scam-ul facut intre jucatori ! Insa daca un admin face acest lucru, el va fi sanctionat cu remove. Adminii trebuie sa se respecte intre ei ! Chit ca are grad mai mare sau grad mai mic. Nu aveti voie sa aplicati comenzi pe alti admini. Nu aveti voie sa va dati ban intre voi, slap / slay sau gag. Daca un admin foloseste un limbaj obscen / vulgar / trivial ii faceti poza si reclamatie !!! Nu folositi comenzi pe el. Daca vedeti un admin care foloseste cod , ii faceti demo si reclamatie si anuntati unul dintre Fondatori ! Nu aveti voie sa aplicati comenzi pe el. Adminii pot fi verificati doar de CO-OWNERI ,OWNERI si FONDATORI! Nu abuzați de admin,orice fapta care strica imaginea serverului va fi sancționat . Nu va abateti de la regulament chit ca va este frate / prieten. Cand faceti demo, filmati maxim 5 runde sau maxim 2 - 3 minute ! Daca prezentati un demo de o runda sau de 30 de secunde , nu avem ce concluzii sa tragem din el pentru ca este prea scurt. Schimbați harta doar în urma unui vot. Inainte de a da votemap, scrieti in chat !lastmaps pentru a vedea ultimele harti jucate. În cazul în care sunt multi playeri AFK nu se dă kick la toți odată ci CÂTE 1 LA 2/3 runde, asta doar DACĂ serverul este 24/24!! Daca ai citit pana aici, atunci la intrebarea "Ai citit regulamentul? vei raspunde cu "danu" Amenințări/injurii adresate altui admin - SUSPEND 3 ZILE. Daca vi s-a facut o reclamatie aveti la dispozitie 24 ore sa raspundeti la ea. In caz contrar warn/remove! Măririle în grad nu se cer, ele se dau pe merit. Activitatea pe server/discord/forum este obligatorie!
 2. taike

  Regulament VIP

  Nu aveti voie sa va urcati pe texturi inalte unde unii jucatori nu pot ajunge sau sa faceti camp pe ele. (double jump) Daca sunteti prinsi jucand cu coduri, veti primi remove instant! Limbajul se pedepseste ca si la playeri. NU aveti voie sa dati push cu bhop prin spatele inamicilor daca de exemplu se joaca doar 1 site acea runda! Prima data warn dupa care remove!
 3. taike

  Regulament Server

  Regulament General -Limbajul vulgar/deranjant sau jigniri pe server ( Gag 5-30 minute ) -Folosirea cheat-urilor, hack-urilor, script-urilor, bugurilor gasite pe server etc. duce la BAN -Reclama intentionata catre alte servere/forumuri/site-uri = BAN -Amenintarile la adresa serverului staff ului cu flooduri sau alte porcarii se pedepsesc cu ban permanent -Daca vedeti un posibil codat, anuntati-l pe U@ (nu faceti spam,mute 10-15 minute) -Cersitul pe server se pedepseste cu gag 3-5 minute.( -Nu bateti adminii la cap cu fel si fel de tampenii gag 3-5 minute / ban 10 minute. -RETRY dupa gag/mute: BAN 30 min -Orice actiune de tip griefing se pedepseste cu SLAY / BAN -Necunoasterea regulamentului NU este o scuza plauzibila. -Nick-ul dvs trebuie sa fie in primul rand DECENT si sa aiba minim 3 caractere. -Regulamentul poate fi schimbat in timp,recomandam recitirea lui periodica.
×