Jump to content

twiST.

Member
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Donations

  10.00 EUR 

twiST. last won the day on April 14

twiST. had the most liked content!

Community Reputation

21 Bunicel

7 Followers

About twiST.

 • Birthday 06/27/1996

Recent Profile Visitors

326 profile views
 1. Pro! Am schimbat cateva cuvinte, esti de treaba si activa!
 2. Ai facut si tu cerere intr-un final :d Pro, normal! Cum am spus si la cerera de admin pentru serverul de mix, esti mereu cu noi, langa noi!
 3. Eu sunt PRO si cred ca stiti cu totii. Verpie e prietenul meu si nu vreau sa-l (acopar), a gresit.. a intrecut masura dar.. eu zic sa nu facem o tragedie pentru ca, e de-al nostru. Si crbl e prietenul meu, cu totii sunteti (eu asa va cosider) si incerc sa impac pe toata lumea. Nu-mi plac certurile intre noi si stiti asta (despre cei care sunt noi si injura pe cineva de-al nostru, sitti cum ma comport si cum reactionez ). Am incercat sa calmez situatia atunci, am incercat sa vorbesc cu Verpie dar.. nu m-a inteles.. mi-am dat seama ca are o stare din care nu-l poate scoate nimeni si aia a fost.
 4. [RO] Nume[Real]: Adrian Nick[Teamspeak]: twiSTyeee. Varsta: 24 Ocupatie: Muncitor in strainatate De unde stii de teamspeak-ul nostru?: De pe server Esti dispus sa aduci lume pe teamspeak?: Da, am adus De ce vrei grad pe teamspeak?: Se intampla de multe ori sa jucam pe serverul de mix si nu avem pe nimeni cu grad pe ts care sa se ocupe de playerii noi. Ce-ti place la teamspeak-ul nostru?: Membrii, oameni de treaba Vei fii activ?: Da Esti deacord sa primesti Remove daca nu intrii o saptamana pe TeamSpeak? (daca nu anunti absenta): Da Ai citit regulamentul?: Da
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. on your device . Also, by continuing to use this site, you agree to Terms of Use and Privacy Policy.