Jump to content

Tortionar

Member
 • Content Count

  188
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12
 • Donations

  0.00 EUR 

Tortionar last won the day on July 8 2018

Tortionar had the most liked content!

Community Reputation

160 De necrezut

3 Followers

About Tortionar

 • Birthday 06/22/1941

Recent Profile Visitors

1,864 profile views
 1. In opinia mea, comunitatea are nevoie indispensabil de oameni ca PARLEVU pentru mentinerea serverului de teamspeak ce poate fi propice atat pentru noi cat si pentru el. Totodata acesta poate sa-si dezvolte devotamentul fata de comunitate cat si de membrii acesteia. Masalierul sau este foarte ok...si daca nu se va ocupa, i se va retrage gradul. Soo it's a yes from me. ^_^
 2. 1. In loc sa stai singur pe TMRS sau cine stie ce alt canal, iti recomand sa intri pe unde stam majoritatea ca sa schimbi o vorba cu noi pentru ca suntem doar intre noi, este o comunitate unita, nu au venit 10 servere din alte parti ca sa ne separam. 2. Nu avem neeaparat nevoie de admini pe TS, este un BOT de securitate.
 3. Odata ce ai obtinut gradul de manager ai primit si moderator pe serverul de teamspeak.
 4. Poate nu se stia ca nu merg comenzile, v-ati gandit la asta? Comenzile au fost schimbate, botul va fi sanctionat ca atare.
 5. Este un AI ( bot ) de securitate foarte avansat nemaivazut pe alte teamspeak-uri dar acesta este inca in teste, multumim de raportare, cu drag Staff-ul TS 3 ZeroHp.
 6. Nume[Real]: Romeo Patrunjel Nick[Teamspeak]: Casa-n vaca, Eroism Neautorizat, Kastravetele, Spion, Vezi ca-ti cade casa, in hoc signo vinces, Mortu-n casa , Robotul ... Varta: Implinesc acum, in Martie 14 ani. Ocupatie: Imi castig avutia lucrand ca operator universal la primaria municipiului, mai ales in perioada alegerilor electorale. Pe scurt..mai schimbam o bordura, mai ajutam la implentarea asfaltului, filerului. De unde stii de teamspeak-ul nostru?: Am fost adus pe teamspeak datorita boosturilor lui google, intr-o zi de vara senina voiam sa ma conectez pe un anumit server unde ave
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. on your device . Also, by continuing to use this site, you agree to Terms of Use and Privacy Policy.