Jump to content

Error404

Member
 • Content Count

  171
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Donations

  0.00 EUR 

Error404 last won the day on March 7 2018

Error404 had the most liked content!

Community Reputation

47 Bun

About Error404

 • Birthday 04/18/1997

Personal Information

 • Location
  Dorohoi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. » Numele tău: Error404 » Numele reclamantului: Tazy. » Motiv: Reclama la alta comunitate/server de teamspeak. » Dovada: » Descriere: Pur si simplu a intrat, mi-a dat un poke, avea new member si i-am pus eu gradul de jucator cs 1.6. A intrat in vorba cu mine dupa care voia sa ma faca sa intru pe respectiva comunitate. Cer ca userul respectiv sa fie banat permanent pentru a evita viitoarele probleme.
 2. » Numele tău: Error404 » Numele reclamantului: Dj.Mᴀʀɪᴀɴ » Motiv: Reclama » Dovada: » Descriere: Pur si simplu a intrat, am vorbit cat am vorbit dupa care a facut o reclama la un alt server de TeamSpeak. Cred ca ar trebui sa primeasca ban deoarece poate fi banat din baza de date sau ceva de genul parca, pentru a evita reclama pe viitor din partea lui.
 3. Nume[Real]: Gabriel [numele nu cred ca este necesar] Nick[Teamspeak]: Error404 Varta: 18 ani Ocupatie: Translator englez-roman / roman-englez / italian-roman / roman-italian momentan De unde stii de teamspeak-ul nostru?: Server list Esti dispus sa aduci lume pe teamspeak?: Da, sunt dispus. De ce vrei grad pe teamspeak?: Consider ca pot fi de ajutor acestei comunitati avand in vedere ca eu lucrez de acasa si am tot timpul sa stau activ pe comunitate/server ts. Pot fi activ si pe timp de noapte deci asta este o parte buna, cred eu. Un alt motiv pentru care vreau grad pe teamspeak est
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. on your device . Also, by continuing to use this site, you agree to Terms of Use and Privacy Policy.