Jump to content

ZeroHP Community

Counter Strike 1.6

Download ZeroHP Cs 1.6

ZeroHP Community

Offcial Server

Tm.ZeroHP.ro Mix.ZeroHP.ro Ts.ZeroHP.ro

Cerere grad Error404


Recommended Posts

Nume[Real]: Gabriel [numele nu cred ca este necesar]
Nick[Teamspeak]: Error404
Varta: 18 ani
Ocupatie: Translator englez-roman / roman-englez / italian-roman / roman-italian momentan
De unde stii de teamspeak-ul nostru?: Server list
Esti dispus sa aduci lume pe teamspeak?: Da, sunt dispus.
De ce vrei grad pe teamspeak?: Consider ca pot fi de ajutor acestei comunitati avand in vedere ca eu lucrez de acasa si am tot timpul sa stau activ pe comunitate/server ts. Pot fi activ si pe timp de noapte deci asta este o parte buna, cred eu. Un alt motiv pentru care vreau grad pe teamspeak este acela ca eu caut de ceva timp o comunitate unde sa activez si unde sa ma dezvolt eu pe mine insumi si sa-mi fac prieteni. Cred ca gradul "asistent" este potrivit pentru mine. Experienta in teamspeak este una foarte mare, il folosesc de foarte mult timp si stiu cum stau toate lucrurile. Cred ca am calitatile necesare pentru a face parte din staff.
Ce-ti place la teamspeak-ul nostru?: Persoanele care sunt foarte prietenoase, activitatea, implicarea echipei administrative, totul este pus la punct asa cum trebuie si da foarte bine. Nota 5/5
Ai citit regulamentul?: Am citit regulamentul.

  • Like a Boss 3
  • Multumit 1
Link to post
Share on other sites
  • Diana locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. on your device . Also, by continuing to use this site, you agree to Terms of Use and Privacy Policy.